Anne-Mette og Jonas bygger K2 Individual Funkis

K2 Individual Funkis

Anne-Mette og Jonas Byggeprojekt

Hvordan gik det til at Anne-Mette og Jonas valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vi gik meget op i at det firma vi ønskede at bygge med, skulle være fleksibelt og kunne lave individuelle løsninger. Efter første møde med K2 Huset havde vi en god dialog, og valget faldt herfor naturligt på dem.

Anne-Mette og Jonas valgte hustypen K2 Individual Funkis fordi…

Vi har selv tegnet huset, og har aldrig været i tvivl om at vi ønskede at bygge funkis. Under udarbejdelsen af tegningerne lagde vi stor vægt på funktionalitet, samt at tilpasse huset grunden og hermed lysindfald. Vi er utrolig glade for vores køkkenalrum, som har højere til loftet end resten af huset. Viktualierummet er implementeret i køkkenet, bag en skabslåge, hvilket fungere rigtig godt. Mellem køkkenalrum og stue har vi en gaspejs, som vi nyder synet af i vinterhalvåret. I forhold til børn er vi glade for børneafdelingen, som hænger sammen via et multirum med ovenlysvindue. Soveværelse samt det tilhørende badeværelse er lavet i ét, i hverdagen og synsmæssigt er det en fantastisk løsning.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Fordi det var muligt med individuelle løsninger, samt at de er gode til at komme med løsningsforslag. Samtidig havde vi udelukkende hørt positivt fra andre som havde bygget med dem.

Og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger videre.