Anette og Kenneth bygger K2 Individual Funkis

K2 Individual Funkis

Anette og Kenneths byggeprojekt

Hvordan gik det til at Anette og Kenneth valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

”To familier” skulle flytte sammen, det gamle 70’er hus var blivet for lille. Vi gjorde os rigtig mange overvejelser omkring fordele/ulemper ved at skulle bygge om eller bygge nyt, men valget blev at bygge nyt, en ny start for familien, og med plads til alle.

Vi havde kun hørt en masse positiv omtale fra venner/kollegaer i byggebranchen – De havde kun ros at give K2 Huset, så valget stod ret klart for os!

Anette og Kenneth valgte hustypen K2 Individual Funkis fordi…

Med en “stor” familie, var vi hurtig klar over, at det var vigtigt både med en “voksenafdeling”, en “ungdomsafdeling m. et multirum” og et rum derimellem, der kunne samle os, og give huset lys og hygge. Valget blev en Funkis villa – ”3 kasser”, hvor den midterste ”kasse” med højt til loftet, store vinduespartier, opfyldte vores ideer og krav, og i dag virkelig er husets hjerte!

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi havde kun hørt rosende ord og positiv omtale fra vores netværk omkring K2 Huset, hvilket gjorde valget let for os.

Som opstart havde vi en meget behagelig, åben, imødekommende og konstruktiv snak med K2Huset, deres måde at ”forstå” vores behov med huset betød også rigtig meget for os.

Vi var trygge under hele byggeprocessen, tidsplanen passede og kvaliteten af det udførte arbejde har været perfekt.

Har du spørgsmål til familien?

Vi har været så heldige at Anette og Kenneth har indvilliget at hjælpe andre, der står foran et fremtidigt byggeprojekt, således i forhåbentligt kan drage fordel af deres erfaringer.

Kontakt familien på: dres@lite.dk