Amanda og Jeppes bygger K2 Individual Arkitec

Amanda og Jeppes K2 Individual Arkitec projekt

Amanda og Jeppes Byggeprojekt

Hvordan gik det til at Amanda og Jeppe valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vi faldt for en fantastisk byggegrund i Silkeborg med udsigt til skov og natur, som vi endte med at købe. Vi drømte om selv at tegne plantegningen til vores drømmehus og begyndte at lede efter det byggefirma, der skulle bygge vores hus. Vi drømte om et hus med masser af lysindfald og med en indretning der kunne rumme liv og glade dage, hvor der samtidig var plads til ro og afslapning.

Gennem bekendtskaber fik vi anbefalet K2 Huset, som vi blandt 3 andre husfirmaer, besluttede at holde et møde med.

K2 Huset var fra begyndelsen utrolig positive og ville gerne imødekomme alle vores ønsker, som bl.a. nedsænket stue, max. 2 graders taghældning og klinker på alle væggene i badeværelserne. K2
Huset var det eneste firma der kunne imødekomme alle vores ønsker, og hvor prisen var fair, hvorfor vores valg hurtigt faldt på K2 Huset.

Amanda og Jeppe valgte hustypen K2 Individual Arkitec fordi…

Vi valgte at bygge et K2 Individual Arkitec med 2 graders ensidig taghældning med rockfonloft i hele huset. Det giver os en fantastisk loft højde på knap 4 meter i vores stue, hvor rockfon loftets lyddæmpende funktion virkelig kommer til sin ret. Sammen med K2 Huset fik vi skabt en fantastisk trappe ned til vores forsænkede stue

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Vi kan efterfølgende beskrive K2 Huset som et seriøst, ærligt og ikke mindst gennemsigtigt byggefirma. Da huset var vores første byggeprojekt, var vi ofte i tvivl om, hvilken løsning vi skulle vælge.

K2 Huset var gennem hele processen en rigtig god sparringspartner, der har fokus på den bedste løsning for os, og anbefalede flere gange en billigere løsning, end hvad vi indledningsvist havde valgt.

Vi kan varmt anbefale K2 Huset som byggefirma, og vi vil helt sikkert bygge med K2 Huset igen, næste gang vi kaster os ud i et byggeprojekt.
Sluttelig skal byggerådgiver Dennis og byggeleder Ole have kæmpe ros for deres arbejde. De er begge fantastiske sparringspartnere og samarbejdet var en fornøjelse gennem hele byggeprocessen.