Anne og Alex bygger K2 Individual Funkis

K2 Individual Funkis

Anne & Alex byggeprojekt

Hvordan gik det til at Anne & Alex valgte K2uset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Familien kom fra en klassisk 50´murermestervilla med små børneværelse og skråvægge. Overvejelserne var derfor om de skulle bygge om eller bygge nyt. Da De fik mulighed for at købe et gammelt hus til nedrivning i samme kvarter, som de boede i, Var der ikke meget tvivl om, at de skulle bygge nyt, og de gik derfor i gang med at søge inspiration på nettet og i diverse brochuremateriale, ligesom de besøgte en række udstillings huse.

Herunder K2Huset´s udstillings hus i Frøskovparken i Tjørring. Vi var hurtigt klar over at vi ville have et moderne hus, der kunne opfylde familiens udvikling gennem de næste mange år, med børn som om få år bliver teenagere. Derfor var det vigtigt med både en forældreafdeling og en ungdomsafdeling, og derimellem en fællesafdeling til at binde de to verdener sammen.

Samtidig var det vigtigt at skabe nogle gennemgående linjer i huset, samt at skabe lys og rummelighed. Da vi desuden ønskede et udendørsmiljø med mange muligheder for at finde sol og læ på samme tid, var en Funkis villa med højt til loftet og store vinduespartier, samt en plan der gav flere muligheder for sydvendte terrasser, den helt oplagte og helt rigtige løsning for os.

FAMILEN VILLE HAVE ET MODERNE HUS HVORFOR BYGGE MED K2HUSET?

Vi havde gennem venner i byggebranchen hørt godt om K2Huset., og selvom der ikke umiddelbart var plantegninger i K2huset´s brochure der ramte hvad vi ønskede, så kunne vi f.eks. fra nogle K2Huse i Lind, se at der var muligheder for at det vi ønskede os.

K2Huset blev derfor valgt til at give tilbud sammen med et andet lokalt byggefirma og et mere landsdækkende. Hvor de to andre firmaer synes at fokusere meget på vores budget, var K2Huseet fokuseret på vores projekt og vidste stor imødekommenhed og interesse i – både for så vidt hvad angik udtryk, indretning, funktionalitet og teknik – at få den helt rigtige løsning på plads som beskrevet ovenfor.

Også selvom det var lidt ekstra kompliceret grundet et byggeretslig skel og et begrænset grundareal. Vi har under hele byggeprocessen følt os trygge ved fremdriften og kvaliteten af det udførte arbejde, og alle aftaler blevet overholdt