K2 Funkis – Heidi og Martin bygger i Herning

Hvordan gik det til at Heidi og Martin valgte K2 Huset og hvad kan de anbefale andre vedrørende deres byggeprojekt.

Vi ville gerne have et nyt hus med de fordele et nyt hus har. Dette være sig god varmeudnyttelse, isolering efter 2015 standarder, samt et godt indeklima. Vi kunne også godt lide tanken om at få noget der var rimelig vedligeholdelses frit.

Heidi og Martin valgte hustypen K2 Funkis fordi…

Vi ville gerne have et hus der skilte sig ud og ikke kun med de klassiske materialer som ofte kendetegner nybyggerier. Derfor var det vigtigt for os, at få en arkitekts tanker og streger ind i det færdige projekt. Vi havde fra start 3 byggematerialer som skulle benyttes i husets såvel udvendig som indvendig, nemlig træ, metal og glas. Det blev derfor til et K2 Funkis, hvor vi sammen med arkitekten lavede de overordnede tegninger over huset, samt materialevalg.

Hvorfor bygge med K2 Huset?

Selvom vi havde flere gode entreprenører i spil, faldt valget naturligt på K2 Huset ud fra deres kompetence og erfaring, samt rigtig mange personlige referencer. De hjalp os med at omdanne vores ideer og ønsker til konkrete og byggevenlige løsninger, uden at ændre de fine detaljer fra arkitekten.

Vi kan varmt anbefale K2 Huset til andre der ønsker at bygge.

 

IMG_0001 IMG_0002 IMG_0003 IMG_0004 IMG_0005 IMG_0008 IMG_0009 IMG_0010 IMG_0011 IMG_0012 IMG_0016

AndreProjekter

Sussi og Ryan bygger Funkis

Forrige projekt

Anette og Kenneth bygger Funkis

Næste projekt